Příběh chleba – Nopalový chléb

Zajímají vás suroviny, které dáváme do našich chlebů? Přicházíme s příběhy našich chlebů. Podívej se, jaký příběh je právě za tím tvým.

Už jste ochutnali blahodárný Nopal? Superpotravinu, jejíž kouzlo využívali již staří Mayové, nabízíme i Vám! Pečeme pro Vás Nopalový chléb – chléb naplněný vlákninou! Nopal, neboli opuncie je kaktusovitá rostlina, která byla jednou z hlavních součástí jídelníčku předkolumbovských indiánských národů! Z nopalové mouky pro Vás nepečeme jen chleby, ale také rohlíky! Nopalová mouka je zdrojem pektinů, minerálů – zejména vápníku, hořčíku, draslíku a železa. Dále také vitamínů – A, B1, B2, B3, C a 17 esenciálních aminokyselin a vlákniny!

#Opuncie #Nopal #Vlaknina #Antioxidant #jimezdrave #pribehchleba #naschleb #vasepekarna

Máte kladný vztah ke gastronomii? Přidejte se do našeho týmu.
This is default text for notification bar