VÝROBKY

Nahlédněte do naší pekárny na několik vybraných výrobků. Pečeme od tradičních českých chlebů, po chleby s olivami, chia semínky, žitné chleby nebo borodinský chléb, jehož výrobní postup trvá déle než 20 hodin. Toto je pro nás již více o umění než o řemeslu. Mimo různé druhy chlebů v pekárně pečeme široký sortiment pečiva. Od klasických staročeských housek a rohlíků po focaccia, ciabatty, cornové pečivo a v neposlední řadě koláče, marokánky, perníky a spousty dalšího.

Každý den čerstvé

Chleby

Chléb vyrábíme řemeslným způsobem z u nás 5 hodin fermentované žitné mouky.

Seznamte se s našimi nejoblíbenějšími chleby. Na prodejnách naleznete mnohé další. Při výrobě chlebu používáme náš vlastní, dvoustupňovou metodou vedený žitný kvas. Při druhém stupni kvasu pekařský mistr mj. také šlechtí chuť chlebu.

TRADIČNÍ

VENKOVSKÝ

STAROČESKÝ

ŽITNÝ

EXKLUZIVNÍ

BORODINSKÝ

PASTEVECKÝ

CELOZRNNÝ

Koláče

BOHATÉ NÁPLNĚ KOLÁČŮ

SEZÓNNÍ OVOCE

Naše koláče jsou vyráběny řemeslně. Tedy s vysokým podílem ruční práce, pouze z kvalitních surovin a jsou u nás plněny výjimečně bohatými náplněmi. Zcela výjimečnými jsou naše koláče se sezónním ovocem, které plníme vynikajícími náplněmi s celými kusy ovoce až do samotných okrajů koláčů. Ani okraj těchto koláčů tak u nás není suchý.

OJEDINĚLÁ CHUŤ

POVIDLA, TVAROH,…

Ojedinělé chuti je mj. také náš Vlčnovský koláček – tzv. dvouctihodný koláč – tedy dvakrát plněný tradiční moravský koláč. Jeho chuť zvýrazňuje nejen dvojitá bohatá náplň s povidly, tvarohem a rozinkami nakládanými vrumu, ale také tzv. převalované těsto, které je u nás vyráběno z jedné třetiny z pravé šlehačky.

TY SI ZAMILUJETE TAKÉ

Ostatní produkty

Od klasických staročeských housek a rohlíků po focaccia, ciabatty, cornové pečivo, marokánky, perníky. Nechybí ani domácí džemy, termixy, pomazánky a spousty dalšího.